Presenttips

           

Topplista examenspresenter

KökselektronikKökselektronik
När man tagit studenten brukar det oftast innebära att man inom en snar framtid ska flytta hemifrån. Vad passar då inte bättre än att ge bort någon typ av kökselektronik. Kökselektronik är idag väldigt dyrt, men väldigt behövligt. Det kommer garanterat bli en välanvänd och nödvändig present som kommer uppskattas väldigt mycket. Hos Bluebox kan du hitta köksprylar med en rolig och annorlunda design.

JobbSaker inför den framtida karriären
Ska din student jobba på kontor? Då kanske det passar bra med riktigt snygga kontorsverktyg. Eller kommer han eller hon åka mycket bil i jobbet? Då kanske det passar bättre med någonting som kan göra bilresan lite roligare. Att köpa någonting som din student kommer att behöva inom sitt framtida yrke brukar uppskattas och vara någonting som kommer väl till användning. På Bluebox och Coolstuff hittar du en hel del roliga och smarta presenter för de flesta yrkeskategorierna.

UpplevelserUpplevelser
En student vill få uppleva så mycket som möjligt efter att ha setat i skolbänken hela livet. Varför då inte ge bort en upplevelse i present! Hos Upplevelse.com finns det ett stort utbud av olika upplevelser som innehåller allt från fallskärmshopp till helkroppsmassage. Din student kommer garanterat att gilla vad du har hittat på till denne och inte bara se detta som en present, utan även ett minne.

UpplevelserSpa-weekend
Avsluta den utgångna studentens alla skolår med en lyxig och avkopplande spa-weekend på en fin spaanläggning. Vad passar bättre än det efter flera år av slit i skolan? Personen kommer garanterat att pusta ut av både lättnad och glädje av denna härliga och otroliga present. Hos Upplevelse.com kan du boka en mängd olika spaupplevelser att ge bort i present.

InredningInredningsprylar
Efter livet som student vill man gärna kanske flytta ur sin studentlägenhet och till någonting större. En bra present är isåfall att ge bort snygga inredningsdetaljer som studenten kan förgylla sin nya lya med. På Bluebox finns det en hel del fina saker till hemmet som kan passa.

MinnePersonligt minne
Självklart vill man minnas sin tid som student även efter examen. Då är en perfekt present att ge bort någonting personligt som påminner studenten om den delen av sitt liv. Varför inte sätta ihop ett fotoalbum med bilder från studenttiden eller någonting annat som symboliserar just den tiden. Eller varför inte ge bort en kamera så att studenten kan föreviga dagens firande!

VinbokVinboken, Ölboken och Whiskyboken
Väl inne i vuxenvärlden finns det en hel del goda drycker att hålla reda på. Med hjälp av dessa små böcker kan du anteckna vad du tyckte om det senaste vinet, ölen eller whiskeyn du provade så att du kan hålla reda på vilket som är värt att köpa igen i framtiden. Böckerna säljs i set om 3 eller var för sig hos Bluebox.

Presenttips

Examen