Presenttips

           

Topplista Studentpresenter

Flytta hemifrån-sakerFlytta hemifrån-saker
Efter studenten är det vanligt att de flesta flyttar hemifrån och då ibland till en helt ny stad för att plugga eller jobba. En present som då kan vara bra att ge bort är saker till det nya hemmet. Detta kan låta som en inte allt för rolig present men utbudet av prylar till hemmet är gigantiskt och med en Pizza Boss 3000 från Bluebox kan det till och med bli kul att skära pizza!
SmyckenSmycken
En klassisk present till den som tar studenten är ett silversmycke. Dessa finns i alla möjliga utföranden och på Bluebox hittar du en hel del smycken som faller de flesta i smaken. Det finns även flera sidor på nätet där man kan beställa egendesignade smycken om man har speciella önskemål.
Resa
Att få resa är väl alla studenters dröm efter att ha varit fast i skolan i 12 år. Man vill ut och upptäcka världen och helst med en vän som drömmer om samma sak. Att ge studenten ett resebidrag d.v.s. en viss summa pengar som endast kan användas till resan vore väl då en perfekt studentpresent. Bestäm summan och gör det hela lite roligare med ett roligt kort.
UpplevelserUpplevelser
En student vill få uppleva så mycket som möjligt efter att ha setat i skolbänken hela livet. Varför då inte ge bort en upplevelse i present! Hos Upplevelse.com finns det ett stort utbud av olika upplevelser som innehåller allt från fallskärmshopp till helkroppsmassage. Din student kommer garanterat att gilla vad du har hittat på till denne och inte bara se detta som en present, utan även ett minne.
Dagen-efter-påse
Dagen (eller kanske till och med dagarna) efter studenten är man oftast väldigt trött och sliten. Något som då är passande att ge i studentpresent är en allt du behöver-påse. I den påsen kan du till exempel lägga ipren emot huvudvärken, lite godis eller chips, en vattenflaska att fylla vatten i, en ansiktsmask etc. Allt som kan behövas för att personen ska må bättre och verkligen känna sig som en ny människa igen.
StudentbokFyll-i-bok för studenten
Ska du snart ta studenten eller känner någon som ska? Då kan vi tipsa om Studentboken! I den här fina boken kan studenten fylla i minnen och bilder från gymnasietiden fram till studenten och studentfesten. Du hittar boken hos Bluebox för 159:-

TeknikTeknikprylar
Den generation som idag tar studenten är uppväxta i en tillvaro fylld av tekniska prylar. Därav är detta saker som ofta uppskattas och som för det mesta är nödvändiga saker i studentens framtida liv. Hos Coolstuff finns det en hel del tekniska prylar som både kan ge nytta och nöje.

Presenttips

Examen